Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

måndag 3 augusti 2015

Semestern är slut!

Jo, så är det, och hava 2015 har försvunnit.....
Ett halvår som bjudit både på det ena och det andra.

Jag startade året i Australien, kom hem, sa upp mig (Ja ni kommer väl ihåg, chefen annorlunda), gick arbetslös två månader, med lite extrajobb på dagis, jobbsökaraktiviteter hos trygghetsrådet, anställningsintervjuer och nytt jobb.

Nytt jobb har inneburit, massor med nya människor, att lära känna, att tycka om, att samarbeta med, och det är härligt att känna att man är den del av ett sammanhang. Det är viktigt för var och en.

Nu har jag haft fyra lediga semesterveckor och det har varit skönt, man behöver liksom landa lite efter ett ganska omtumlande första halvår, eller nåt!
Jag gillar ju när det rör på sig, och mår just nu oförskämt bra!

Semester då?
Mer än att reflektera?
Jo då, två veckor med Tilda hemma, en helg i Stockholm, med massor av shopping, En grymt stukad fot, träff med bokcirkelkompisarna och trädgårdspyssel, lagom väder och Stora O har köpt ny bil!
Lilla O köpte också en bil, och jag fick min lackskyddad.
Svampen frodas i skogen, och det har blivit några kilo sista veckan.
Vi sålde äntligen båten!
Och ett enkelt utekök är på gång, han gillar att lägga trall, min man.....

Nu är semestern som sagt va, slut för den här gången, och vi tar tag i hösten, en spännande utmaning!

Mitt nuvarande jobb, som ju är ett gravvik, tar ju slut i början av våre, så en del av hösten/vintern, behöver vigas åt div jobbletande. Det är i alla fall det jag vet idag, även om jag gärna, som det känns just nu, skulle kunna tänka mig att stanna kvar!
Som sagt, att känna sig som en del av ett sammanhang, och att man gör bra saker, är viktig, för välbefinnandet!

Så där, då börjar vi jobba igen då!1 kommentar:

  1. Hon som är gravid kanske bestämmer sig för att vara mammaledig, skaffa fler barn eller bli hemmafru. Det kommer att ordna sig.

    SvaraRadera