Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 26 december 2015

God Morgon, Annandag!

Nej, varken Boxing day, eller mellandagsrea i år!

Bara en lugn och skön förmiddag hemma, sen en tur till bästa svärmor för lite mat och mys.
En alldeles ny lite familjemedlem, kommer med, en liten flicka, som ska få en alldeles speciell liten julklapp <3

Annars är tant lika svullen och tjock, som igår, så idag får det bli start av periodisk fasta 16:8, dvs, fasta 16 timmar, äta 8 per dygn, 12-20, är bra tider för ätperiod.
Och däremellan, strikt LCHF, strikt! (Grädde i kaffet?)
Och inget mer än att man blir mätt!
Den där bonusportionen, bara för att det är gott, den hoppar vi då....
Och allt godis, de kan Stora eller Lilla O äta upp :)

Åsså. tar vi en tur till skogen, hundarna blir med alla säkerhet också glada då :)

Frågan är om man ska väga sig, eller mäta?
Eller så gör man bara så här, att, jag väger in, nu, sen väger jag inte alls, förrns om tre månader eller nåt, kan ju va rätt kul ;)

Ingångsvikt, 26/12 2015: 78,2 kg!Herre gud!
För fyra månader sen när jag slutade röka, vägde jag knappt 73,,,,,,, Fem kilo upp, med hjälp av rökstopp..... Tänk jag förstår att man väljer att inte sluta röka....
Det kan hjälpa till att jag äter Champix också, det kan ge några extra kilon....

Men Strikt LCHF, periodisk fasta, simning två gånger per vecka, egen Yoga hemma (jag fick ju en yogabok i julklapp), en cirkelträning i veckan, samt dagliga promenader med hundarna, borde ge en sundare kropp, och kanske är det inte vågen vikt jag är ute efter utan mer känslan av smidighet....
Jag vill inte ha känslan av att det gör ont, när lederna skall rätas ut, höfter, knän, rygg och nacke även vissa delar av fingrarna, ömmar......
Nej jag har inte ständig värk, vad det nu är, men maskineriet, är stelt och ömmar i vissa lägen..... Svårt att förklara :/ När jag simmar gör i alla fall inget ont, möjligtvis fotleden, men det beror på stukningen i somras :)

Nåja, målet är att komma i (och orka ha en hel dag), Jeansen, jag köpte på Boxingday i Australien, utan att få blodtoppade partiet på magen :)
Och att kunna lägga undan de som har tum 33 i midjan :)

Borde ha nåt dit när vi far till Australien i september 2016, och när vi firar julen 2016 samt någons femtioårsdag i Thailand eller vad vi nu får råd med , då blir kroppen brun och fin, utan valkar :)
Härligt!

Och inte ett enda klädesplagg, köpes innan kroppen är tillbaka i rätt smidighet, kan ju iofs behöva några nya trosor eller så...... :)Nej nu ska det här rökfria, feta fettot, gå ut i morgonluften med tre hundar :)

Och hur var det nu då?
Inställningen, är väl det som gör reultatet eller? :)

Mer kärlek till folket <3
1 kommentar:

  1. Det här fettot (även jag överviktig enl BMI) har idag köpt ett par snygga byxor. Målet är att kunna knäppa dom i midjan. Lycka till

    SvaraRadera