Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

fredag 29 juli 2016

Världens bästa smådjursklinik!

Ja, Stine var sjuk, och det var inte bara urinvägsinfektion, jo hon hade bakterier i kisset också, men även en inflammerad livmoder, som behövde tas bort.


Några ljuvertumörer har hon troligtvis också, så de röntgade även lungorna för att se att det inte spridit sig, vilket tydligen är vanligt.

Klorna då, som bara blödde, jo de var också trasiga, troligtvis sköra och söndergrävda, varför grävde hon? Ja säg det, skenvalpande och boade sig, eller ville bara komma undan det onda....
Hon kan ju inte berätta, så det kan vi inte få nåt svar på. Att klorna lätt flisat sig, och är lite spröda, det vet ja sen förut, men aldrig att de gått sönder så mycket....


Efter att vi var på Solstadens Smådjursklinik igår, så fick vi snabbt en tid, för ultraljudet och röntgen idag, och de behöll henne direkt för operation, och vad glad jag blev när Mari, kom för att t hand om henne.
Och underbara Veterinär Helen, hon som behandlade Fender för några år sedan, och räddade livet på lilla Diesel, opererade, och ringde upp mig efteråt, det känns skönt att jag har världens bästa klinik att åka till!


Nu är vi i alla fall hemma, och eftersom tt Stine har mycket spondylos i ryggen, pga av en gammal skada som unghund, också det som gjort att vi valt att inte använda henne i avel, behöver hon ingen tratt, då hon inte kommer åt att slicka.
Det är också spondylosen som ger upprepade urinvägsinfektioner, pga att hon inte klarar att hålla sig ren själv i rumpan.

Ett stort tack till världens bästa klinik!
Vad vore vi djurägare utan er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar