Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

söndag 14 april 2013

Ursäkta?

Sovmorgon!
Nåja, en Goldenflicka som vill ut och bajsa lite kl fem, men sen, sover man igen till halv åtta, då en enveten terrier ger matte fotvård de´lux! Nej jag gillar inte otvården, som består av ett frenetiskt slickande på fötterna om de råkar hamna utanför täcket, tack gode gud att hon inte upptäckt att hon kan stoppa in huvudet nder täcket, än....
Stine ä fortfarande lite lös i magen men något bättre, inga fisar än, och inte vattenkonsistens, så vi svälter en dag till och köper canikur i morgon.

När jag väl staplar ur sängen, möts jag i köket av Stora O, som pratar med sin bror, om våra deklarationer, det var nåt papper som saknades?!
"Jag ska kolla det med MIN FRU!" säger han i lite sarkastisk ton, och fortsätter "Om inte så har det väl hamnat i soporna" och jag förstår på hans blick att det är något han anser att jag har haft bort!
Han lägger på, och gör klart att det pappret som jag rev isär från deklarationsblanketten saknas, och skulle vara på plats NU!
Jag har inte, rivit isär något papper, och inte kastat!
Rensade iofs bordet från den veckostora posthögen i går morse, då alla tre barna var hemma och åt frukost, så saknas det nåt så borde det ligga där.
Stora O går igenom den högen, som redan förpassats till pannrummet, men inte eldats än...
Jag går igenom den....
Och han blir mer och mer stressad, "VAR, har du gjort av dem?"
Och jag vidhåller, jag har INTE tagit dem, flyttat på dem, kastat dem, eller lagt dem på nåt bra ställe. Jag la dem i den hög som skulle med till deklarationshjälpen!

"Oj!" Säger han.... Och går och kollar i mappen, där kvitton och sånt ligger, "Jag la dem nog här...."

Trevlig söndagsmorgon, med irriterad man, och beskylld för att haft bort något som han lagt undan.....

En Ursäkt var på sin plats, och en resa till kontoret i Grums, för överlämnande av de kastade pappren.....

Och nästa år, bli det nog jag som gör ordning pappren sm skall iväg, så som det brukar vara ;)

Nåja, nu tar vi tag i söndagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar