Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

tisdag 6 maj 2014

Det går så bra så!

Ja, ni snällare hund, får man leta efter!
De har förvaltat Landrönningensgenerna bra, mina underbara valpköpare!

Gå på promenad var inga som helst problem, men lite stela dagen efter och väldigt trött blev han, vet inte om han är van att gå på det viset :) Och lite jobbigt att hålla reda på hela flocken var det säkert.


Och eftersom hans koppel var en halvmeter längre än de andra hamnade han ju ofta lite före, vilket kanske var bra.

Första riktiga arbetsdagen, dvs förta dagen han fick tillbringa i hundgården tillsammans med flickorna, flöt också på. Han gapade lite, när Stora O for till jobbet, och tydligen hade det varit lite väsen när grannarna varit ute och pratat, men inget alarmerande!
Han har koll på omgivningarna i alla fall :)
Och är man inte van, så blir det ju ganska slitsamt, så det var en trött jycke under kvällen, och lite stel......


När jag tog ut dem ur hundgården, sprang han och Betty ett idiotrace, och Cosmo kommer på tre ben!
Himmel, vad hände nu då?
Troligtvis nån liten kramp, för jag tog lite i benet, masserade, så var det som vanligt :)
Ett litet tjuvnyp här och där, Betty biter ju lite när hon leker, och terriertänder kan va vassa, har han fått, så han har en lite bulle på ena öronlappen, och en liten kula på ena kinden.....
Men men, det som inte dödar härdar :)

Fantastiskt snäll hund i alla fall, och han sover gott om nätterna, i hallen på mattan, han äter som han ska, leker och verkar nöjd!

Han är faktiskt så snäll, att Stora O vid ett svagt ögonblick, delvis söll med om att vi lämnar inte tillbaka honom, de får ta Betty istället :)Nej då, skoja bara, våran Betty ska stanna här, ni behöver inte vara oroliga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar