Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 31 januari 2015

Det är lördag....

Och det känns som vilken sketen torsdag som helst....
Enda skillnaden är att Stora O fortfarande trynar i sängen, och jag är ensam vaken....
Ensam, ja det är jag ju varje dag, och efter en vecka, av något som man när mitt i arbetslivet, tänker vore skönt, är faktiskt ganska tråkigt.......

JAG SAKNAR ER!

Saknar pulsen, saknar alla människor runt omkring mig!
Jo, ni kommer väl ihåg det där behovet som extroverta har?

Enkelt uttryckt behöver extroverta en massa stimulans för att inte bli uttråkade, och energin kommer utifrån – mycket folk, mycket prat. Laddandet av batterierna sker genom att vara med andra.

Mycket folk och mycket prat, här är tomt, och det enda pratet jag hör är radion....... Får ha på P1, för där pratar de bara, inte en massa musik och skit :)

Nåja, jag överlever och valet var ju som sagt mitt eget, vilka rykten som än går.....
Och du, det är okey att höra av sig, fråga och tycka!
Kom gärna och hälsa på också, spontana besök, uppskattas faktiskt!

Sen kan man ju faktiskt fundera, typ över "vänner" på facebook, det är konstigt att vissa bara är så ytliga, så att när det händer såna här saker, typ att man slutar på ett jobb, eller så, bara tar bort vänskapen.....
Den tycker jag är konstig det är ju när man inte umgås varje dag, man faktiskt kan ha utbyte av sin vänskap, eller hur?
Men det är väl inte fint nog att ha en obstinat och Annorlunda vän, det kan ju skada ens een karriär kanske, värderingarna kan ju smitta!

Fast jag tror att det vore bra om min värderingar smittade ner fler, tror faktiskt att världen kanske kunde bli en bättre plats då :)

Nåja, ni är många som är kvar, och fler nya faktiskt än, såna som inte ville vara kvar :)
Det är bra!

Mer kärlek till folket! Ni betyder så mycket!
Och.....

Har jag sagt att, JAG SAKNAR ER!


2 kommentarer:

  1. Det är väl sant som det är sagt: När det tjorvar ihop sig så visar det sig vilka som är ens rätta vänner. Det är inte alltid de man tror är min erfarenhet.
    Jag tycker du är strong och modig utan att veta ett dugg vad det handlar om, bara att du bestämde dig för att det fick vara nog och dags för ett nytt kapitel. Det är mod! Att stå upp för sig själv!
    Heja dig!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera