Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

tisdag 6 januari 2015

Sista dagen Down Under!

Japp, ikväll, det är onsdag här, åker vi mot Sverige igen!
Tre veckor går otroligt fort, när man har trevligt, roligt, underbart, ja bara helt fantastiskt!
Tre veckor tillsammans med min älskade äldsta dotter, den jag bland kan bli galen på, ibland saknar så det värker i magen, älskar så hjärtat kunnat stanna flera gånger om, ja jag tror ni fattar!


Hon planerar komma hem en sväng i juni, och dit är det ju bara några månader, kansk följer pojkvännen med också, det vore trevligt!

Våra husvärdar, förutom Tilda, har ju varit just pojkvännen och hn som äger huset de bor i, och allt har fungerat perfekt, vi har inte gått varandra på nerverna, och planen B = Hotellrum, har inte behövt användas.
Att bo tillsammans med dem har ju gjort att vi umgåtts mycket mer, än vad vi skulle ha gjort om vi bott nån annanstans, och jag tror det har bidragit till att hemlängtan fortfarande inte infunnit sig :)

Givetvis ska det bli skönt att komma hem, hundarna saknar jag ju, och min egen säng, mörkret på morgonen, så att det går att sova lite längre än till kl 5.... Och mitt vanliga svenska kaffe och min sodastreem, så, ja det ska bli skönt att komma hem, och få tillbaka de 9 timmar, som vi snuvades på när vi for hit :)

Vi flyger ikväll, onsdag kl 20.45, från Brisbane, med ett av världens största plan, en Airbus Industrie A380-800, två våningar i den! Vi har bra platser utan något framför oss, på nedre våningen, och natten går nog åt till att sova :)
Byter i Dubai, torsdag morgon, där det finns någon timme till lite taxfreeshopping, landar sen på Arlanda kl 11.45 torsdag fm, svensk tid :)

Nu återstår bara städning och packning (vägning av resväska blir intressant, vi har ju handlat en del...) , samt ett litet sista besök på stranden.

See you guys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar