Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

onsdag 11 februari 2015

Då vänder vi blad då!

Tre veckor senare, är det dags att vända blad, se framåt!


Nu hoppas jag att någon annan tagit över mina god morgonrundor, och att en ny vardag, med nya rutiner, andra tankar även börjat sätta sig, hos mina medarbetare. Det är ju inte så att jag glömmer bort er, rätt vad det är kanske jag står där, för att fika lite, prata.......
Men det är dags att vända blad, se framåt, sluta älta det som varit!

Jag ska träffa min jobbcoach idag, och det ska bli minst sagt spännande...
Har aldrig gjort något sånt här tidigare, så för mig blir det en utmaning typ, någon ska hjälpa mig att försöka hitta vad just jag är ämnad för.
Undrar just vad det kan vara?
Kanske ska jag skriva den där boken....
Kanske ska jag inte jobba med folk?
Kanske är just jag ämnad för något, något som jag inte hittat än :)
Spännande!

Innan jag ska på det bokade mötet, ska jag träffa en kär vän, en sån där som man träffar sällan, men som på något konstigt sätt ändå är där hon var senast vi sågs, man bara fortsätter liksom, ja ni fattar....
Vi ska ta en fika på stadsbiblioteket i Karlstad, samt se på Farbror Carl-Eriks bilder (foton) som hänger i bibliotekets foajé, bilderna som är fotografier, hänger där i två veckor, och du är du i Karlstad så passa på att kika förbi, han är duktig!


Och, ja, jag känner mig glad!
Förväntansfull inför framtiden, och jag är ju inte lastgammal, utan full av liv och har massor av framtid framför mig, eller hur?
Och mina nära, sa faktiskt i söndags, att jag är mycket gladare nu....
Om det beror på att jag plockat en stor tung sten ur ryggsäcken, tre veckor i Australien eller bara att jag har tid att vara mig själv, tid att reflektera och tänka, ja det vet jag inte. Även om vissa dagar, timmar, minuter känns skit, så är det ändå, den positiva känslan som skall få fäste i det här medvetandet, så det så!

Så, Nu vänder vi blad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar