Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

onsdag 8 april 2015

Veckans horoskop :)

Skytten 23/11 -­ 21/12
Det är full rulle i ditt liv och det ser som du har alla möjligheter att få en riktigt kul period. Full rulle, ja det kan man lugnt säga :)
Oavsett vad du har för planer kan oväntade roliga händelser, evenemang att komma upp – så det är en smart idé att förbereda garderoben för alla eventualiteter och tvära kast. Garderoben ja, behöver nog några enkla tröjor, att arbeta i, och vilken tur jag har som jobbar så nära ett stort köpcenter ;)
Det optimala är att du ser till att du kommer iväg på en resa till helgen. Kort eller långt är oväsentligt bara du kommer iväg. Resa? Nåja, kommer jag till Edsvala eller nåt, så är jag nöjd, även om jag knappast skulle säga nej till en Australientripp ;)
Din själ skriker efter omväxling. Redan startat! Bytt hemmafrulivet mot att jobba igen!
 Yrke och ekonomi är områden som du kanske behöver se över nu för vi lever i ett förändringarnas tidevarv där det gäller att se om sitt hus. Du gör klokt i att undersöka nya lösningar och kanske även överväga möjligheten ett nytt jobb. Nej, nu får det räcka, har ju precis börjat, eller ligger jag lite före stjärnorna? 

Källa: Astrobloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar