Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

måndag 11 maj 2015

Måndag igen!

Går en kort vecka till mötes, bara tre arbetsdagar den här veckan, både skönt och tråkigt.....

Vi tar väl ett horoskop då :)

Skytten 23/11 -­ 21/12
Flirtiga glada Merkurius som nu bildar opposition till allt som är du får till veckan sällskap av heta Mars och det ser ut som att Universum kommer kunna leverera en händelserik, spännande vecka fylld av omväxling och nöjen. Omväxling tar jag gärna :)
Hoppas du kan komma iväg på en liten resa till helgen för det är precis vad som behövs för att du ska känna dig levande och hitta motivationen igen. Nja, resa blir det knappast, möjligtvis till Skövde för att ev titta på en bil till Stora O :)
Men innan det blir så här härligt så blir det faktiskt lite jobbigare än vad du är van genom att Mars hakar på Saturnus på tisdag. Ooops, bara att hålla sig lugn då, kanske ska komma ihåg vissa saker!
Det är nu 5 månader sedan den stränge fadern trädde in i ditt tecken och det är troligt att blir utsatt för en själslig prövning. Ja, det är fem månader sen......
Heta Mars är ju krigets Gud så kanske retar någon upp sig på dig, utmanar dig och skapar drama. Prövningen består i hur du väljer att bemöta detta. Alltid lite enklare om man är förberedd, så den här prövningen ska väl också funka...
Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar