Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

fredag 18 december 2015

2016 årshoroskop, Skytten!

Nja, jag är kanske fjantig, men lite påverkar det mig :)

Källa: http://astrobloggen.damernasvarld.se/2015/12/18/arshoroskop-2016-skytten/


Skytten
Om du någonsin skriver dina memoarer Skytten kommer ditt 2016 att gå till historien som det bästa och bitvis även kanske det mest utmanande och utvecklande året någonsin. Det är året då allt vände, allt hände och du tillrufsad i håret och en stirrig blick kom ut på andra sidan upprymd och lycklig efter allt du varit med om men med vinnarpokalen under armen! Hurra!
Ja naturligtvis kan ordet pokal istället ersätta med högsta priset inom vilken branschs du än befinner dig. Kanske kan detta ”att lyckas” för dig innebära att lyckas hitta det perfekta jobbet som ger dig både den stimuli och frihet som du söker.
Allt händer för er som är födda de rörliga tecknen i år och för dig är intressant nog. Planeterna erbjuder fullt pådrag och tveklöst leder det till personlig utveckling genom självupplevda lektioner, tagna ur ditt eget liv.
Årshoroskop kärlek
Ditt kärleksår börjar bra – med vackra Venus i ditt tecken i januari. Flirtigt och kul! Att Merkurius samtidigt är retrograd kan ge det hela känslan av att vara med i en fars (också detta i januari). Heta Mars kommer att befinna sig i ditt tecken 7/3 – 27/5 och på grund av en retrograd även åter igen hela augusti och september. Ja Mars ryckiga rörelser kan skapa on och off relationer och partners som vill och inte vill, hit och dit. (Ev är det du som pendlar av och an i känslorna). Ta detta med ro och vet – att även detta är av övergående karaktär.
Du har mjuka, drömmande Neptunus i ditt 4:e hus som rör hemmet och grunden. Jupiter är under årets första nio månader ständigt mitt emot. Wow.. Det här ger en tursam, smidig och accepterade känsla. Det finns en sensuell längtan med i bilden. Kanske är det i år du äntligen känner att en flytt är det du behöver? Att sammanboende plötsligen känns lockande och du kommer över din rädsla att förlora din frihet?
Uranus befinner sig i ditt romantiska, kreativa 5:e hus nu. Det är många som vill ha dig nu kan jag säga. Kärlek, passion och flirt är dina ständiga följeslagare nu och om du räcker ut handen är din kärlekspartner där.
Typiskt nog känns det som att du inte riktigt har tid att hänge dig åt din partners önskningar och drömmar för det är din utveckling som är i fokus. Nå – jag tänker att du får acceptera detta hos dig själv. Det går så bra nu och du vill så mycket.
 Årshoroskop karriär och ekonomi
Din styrande planet, mirakulösa, generösa Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus vilket ger dig oanad fart och fläkt. Det är ingen trög energi som stoppar dig nu så du om du sjösätter dina idéer, lägger lite energi därtill så ska du se att du får medvind i dina segel. Det du skapar nu ger ringar på vattnet, spin off effekt och vips! Ditt goda namn sprids och yrkesmässigt öses chanserna över dig och det kommer stunder när du förvånat kommer undra varför allt du någonsin önskat dig kommer till dig på en gång. En förmörkelsen infaller i ditt 10:e hus iJungfrun den 1/9. Detta om något är ett startskott till Super-Flödet i karriären.
Du har Saturnus i ditt tecken ända fram till slutet av 2017 och visst – det är tungt att bära. Det är den stränge fadern som tvingar oss till lydnad. Att nödgas kånka runt med tegelstenen i ryggsäcken tär på krafterna. Men.. ”No pain – No gain” sägs det och det här är året då du verkligen går framåt på alla fronter.
För en yvig person som dig skulle det mycket väl kunna vara så att Saturnus vistelse faktiskt hjälper dig att skala bort dem och det du inte behöver, minimera och fokusera på det som verkligen är viktigt och har bestående värde för dig.
Plutos har redan varit i ditt 2:a hus i flera år. En sådan transit brukar börja med en ytterst svajig ekonomi. Ja, det där ligger bakom dig. I år har du massor av fina planet som transiter och chanser att bygga upp solid ekonomi.
Tänk på
Låt dig inte absorberas av alla måsten och krav som finns runt dig. Samtidigt som din karriär är i topp befinner du dig i en själslig helandeprocess och din andlighet förfinas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar