Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

söndag 19 juni 2016

Månen full i Skytten tecken...

Horoskop och astrologi, jo jag tycker det är spännande, och enligt Damernas Värld, kommer mina kommande dagar att innehålla massor av energier!

20 juni blir månen full i Skyttens tecken – igen! Det är andra gången i följd det sker.  Det exakta ögonblicket som månen befinner sig exakt mitt emot solen är kl 13:05 på dagen och det hela äger rum 29° 33 i Skyttens tecken. Detta är inte vilken måne som helst heller eftersom det sker i så stor närhet till Sommarsolståndet och solens ingång i Kräftan.
Härifrån och fram till fullmånen byggs energierna upp. Redan nu kan den känslige uppleva en ”hype” då känslorna blir större och vi vill ut, mingla, mötas, leva och uppleva! Energin dröjer sig sedan kvar i minst två och ett halvt dygn därefter.
Det här är den roligaste och mest sällskapliga av alla fullmånar. I love it!
Härliga Skytten är expansiv, har högt i tak, kanske inga gränser alls. Det är ett positivt, rörligt kommunikativt eldtecken. Nu är ett bra tillfälle att fira, för att uppskatta det fina du har i livet, att se glädjen i det vackra som finns runt dig.  Spontana, expansiva Skytten styrs av Jupiter, överflödets planet – så detta är en lycklig fullmåne.
Både Skytten och Jupiter kopplas ju till andligheten och önskan att lära sig mer och utvecklas. Nu vill vi göra både inre och yttre resor, söka vår lärare eller guru eller komma vidare på andra sätt.
Framtidstro, positiva tankar, expansion kan följa och ett nytt hopp kanske tänds inom oss. Nu kan vi höja oss över våra världsliga problem och se saker ur ett högre perspektiv. Dags att lära, växa, se helheten i ditt liv.
Det som är så intressant med denna fullmåne är att den börjar i Skytt/Tvilling polariteten och avslutas i Stenbocken/Kräftans polaritet.
För den som är intresserad av att ta hjälp av naturens krafter för att komma vidare andligt och i sin egen personliga utveckling, i meditation och medvetandehöjning så är detta ett supertillfälle att meditera och/eller göra ett andligt genombrott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar