Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 3 januari 2015

Att vajpa grädden.....

Ja, här nere pratar vi ju engelska, så gott det går i alla fall....
När Michael är med försöker, i alla fall jag prata hans språk hela tiden, annars är han ju inte riktigt med i samtalet, j ni fattar.
Fast ibland blir det tokigt, och det kan man ha tokroligt åt.

Fredag skulle jag på Tildas begäran steka tunna pannkakor, tunna pannkakor med sylt och vispad grädde vill hon ha, så det fixade givetvis mamman.

Michael är väldigt hjälpsam och frågade vad han kunde göra?
"You can "vajp" the cream" svarade jag, och ett jubel utbröt nästan......
Mamma, det heter "Vipp" the cream, rättade Matilda mig, och förklarade att vajp, är att torka, som att torka sig i rumpan typ.......

Nåja, jag försöker, även om det blir tokigt, och jag har till och med svarat Stora O i sömnen, med Sorry, när han sa till mig att jag snarkade, så ingen ska säga att jag inte kan ställa om mig :)

Och som sagt tokigt blir det, men vad gör det, det bjuder in till tokiga skratt. och ett gott skratt förlänger ju livet eller hur!

Jag kanske skulle leva i oändlighet om jag bodde här, för jag har inte skrattat så mycket och ohämmat på många år :)
Och hörrni, jag tror jag gillar den glada Pillargontanten, bättre än den bittra!


2 kommentarer:

  1. Ja tycker den glada härliga pillargontanten ska åka med på Monas kryssning i mars! :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig resa ni gjort. Det dyker upp minnen från våra resor i huvudet nästan varje dag. Som små karameller att gå o suga på o njuta av. Jag funderar på den där kryssningen. Kram Catarina

    SvaraRadera