Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 24 september 2016

Dagen före!

Ja ni gott folk, nu är et lördag, lördag den 24 september, och i nästan ett helt år, har jag väntat på just den här helgen, just den här helgen, när vi i morgon styr kosan, mot andra sidan av jordklotet, för att träffa Tilda, och ha en varm och skön semester!Jag, som ju inte har jobbat sen i februari, kanske inte behöver semester i era ögon, men det tar på psyket att bara "vara hemma" också, och att byta miljö, kan vara riktigt bra och kreativt för tant!
Kanske kan det göra att jag får lite idéer om vad jag ska göra, vad jag ska bli, och sysselsätta mig med, resten av livet, eller kanske bara de kommande åren. Några uppslag finns, och kanske de mognar, och faller i korgen, för utveckla, kanske mognar de, ruttnar och blir liggande..... Vem vet?!

Nåja, både block, anteckningsbok och dator är med, så uppslagen, de som "hamnar" i korgen, kan tas till vara och sparas....

Kanske får jag inte en enda idé, fast det vore väldigt olikt mig.....

Och i sällskap av sin allra bästa vän, kan jag få möjligheten att bara fundera, tycka precis vad jag vill, ha åsikter, utan att bli idiotförklarad. Alla borde ha en allra bästa vän, och jag hoppas innerligt att de flesta av er har det.
En som stöttar, irriterar, bara finns där......
Nåja, nog med djupa tankar!

I morgon som sagt reser vi, jag och min allra bästa vän Stora O, Lilla O med Söta S, Plupp med Goa A, modern och mostern.... Åtta tokiga Värmlänningar, reser Down Under!

Thats great, folks!

Och, ja jag ska hålla er uppdaterade, om hav, brända kroppar, mat, farliga spindlar och ormar, shopping, varmt väder och allt annat som kan komma i vår väg.
Och pirret i magen.......


1 kommentar:

  1. Spindlarna kan du hoppa över. I övrigt önskar jag er en underbar, och även för dig, välförtjänt semester.

    SvaraRadera