Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

torsdag 1 december 2016

Lucka 1Ja, att öppna en dörr åt någon är ju enligt mig ren artighet, det gör man ju, per automatik, men idag, kan du ju tänka på att du verkligen ska göra det, ser du någon i ögonvrån, som kommer så där lagom efter dig, men du vet att du måste vänta några sekunder, med att gå in själv, innan den hinner i fatt, vänta de sekunderna, öppna och håll upp dörren ä en personen, jag lovar att du får ett leende tillbaka, och ett tack!
Det är vardagskärlek det!

Att hjälpa någon att bära något, ja det kan vara damen i affären, ditt barn, eller kanske din äkta hälft, som behöver hjälp med en tung kasse, eller väska.... Hjälp till!
Men det kan också vara någon som behöver hjälp att bära något jobbigt, någon kan ha det jobbigt, förlorat någon, känt sig kränkt, och den bördan kan vara tung att bära. Dela med dig av din styrka, ibland kan ett delat bärande av något, göra så mycket gott, för den människan, och för dig är bördan ofta inte alls lika jobbig och tung att bära, men för den du hjälper, kan det vara guld värt!
Det är också vardagskärlek!

Och vi behöver mer vardagskärlek i vår vardag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar