Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 24 december 2016

Lucka 24


Har du nu hängt med mig ända hit, försökt att leva upp till de små uppmaningar, jag gett dig, via Svenska kyrkan i Umeås, alternativa adventskalender, så är det nu dags att njuta och känna lyckan!
Lyckan över julen, dess budskap, mirakel och kärlek.
Nu är det förhoppningsvis, klart, och har du glömt, inte hunnit, missat nåt, strunta i det, det blir julafton ändå, barnens ögon tindrar, maten finns i överflöd, magar mättas, tomten kommer, lukten v Janssons frestelse, sprider sig i hela huset......
Jag hoppas att det är så, att du har råd, till mat på bordet, klappar till barnen, och du, som har det, skänk en tanke till de som inte har det....
Tänk på de barn, vars föräldrar tar en julsnaps för mycket....
På de barn som inte får allt det där överflödet, som just dina ungar får ta del av, ibland önskar jag att jag kunde vara den där oselektiva tomten, som far över hela jorden, och skänker en gåva till varje liten unge på vår jord, för om vi delade alla de klappar, som delas ut i världen, skulle det nog räcka till alla jordens barn!

Nåja, försöka känna lyckan, njut och låt känslan spridas över Julen mirakel och Kärlek!

God Jul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar