Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

söndag 19 november 2017

En rosa resväska.

10 dagar kvar och jag tar fram min resväska, den rosa, stora som vi köpte inför första Australienresan. Billig var den, köptes på Rusta för ca 500 kronor, den är i tyg, rymmer mycket, och vi trodde nog att den skulle vara slutanvänd då efter den första resan.
Men den funkar än, visserligen fick jag laga den lite inför Kap Verderesan i fjol, då jag råkade fylla den med lite för mycket då vi åkte hem från Australien andra gången, men det fixade jag, så nu är den på väg att fyllas igen.

Fyllas med mina färgglada tunna Australienklänningar, byxor, sandaler och bikinisar, solskydd, massor av pocketböcker och annat man kan behöva i två veckor  i Thailand.
Äntligen ska det bli Thailand!
Vi hade egentligen tänkt åka dit redan i fjol men då blev det Afrika och Kap Verde, inget vi ångrat, då det var en underbar plats att besöka, nu hoppas vi veckorna i Khao Lak blir lika bra!


Tio dagar kvar som sagt, och jag är packsugen, strök alla kläder igår, och började lägga ner i väskan, plockade fram sandalerna, några behövde göras rena andra har bara stått och väntat på nästa resa... Sommaren här i vårt kalla norden, ger inte många tillfällen till att använda vare sig Autralienklänningar eller sköna sandaler i Känguruskinn.
Massor av färg fyller jag min Rosa stora resväska med, inte ett enda grått plagg får följ med, några svarta linnen dock får följa med, men känner jag mig själv rätt, så blir de inte använda.....

Skrivarkursen går också in i sitt sista skede så datorn måste med, så jag inte tappar fart i skrivandet, ska köpa en fin skrivbok också, med linjer, så jag kan skriva loggbok under tiden, läsa respons och ge respons under tiden.
Jobbdatorn får däremot stanna hemma :)

El-adaptern behöver man inte, fick jag snabbt svar om på Facebook igår, då jag ställde frågan, fantastiskt att man kan få svar så snabbt, och att jag slapp leta efter den :)
Resväskevågen behöver jag nog däremot försöka leta upp, risken finns att jag packar för mycket.
Frågan är om jag ska ta med den stora kameran, den är lite omständlig att bära med sig och man har ju så bra kamera i mobilen nu för tiden...

Nåja Tio dagar kvar, drygt en arbetsvecka kvar, en vecka med hjälmtvång och stopp på fabriken, ger kanske lite omväxlande arbetsuppgifter vilket jag gillar ;)
Och när jag tittar ut genom mitt köksfönster, så ligger nån centimeter snö på marken, och jag kan med lätthet säga att det ska bli ganska skönt att resa till värmen några veckor.

1 kommentar:

  1. Behövs nog ingen adapter på hotellet,men på andra ställen kan det vara annat,dom har olika uttag på gamla ställen.

    SvaraRadera