Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

tisdag 26 februari 2019

God Morgon!

Sista lediga dagen innan nästa arbetsperiod.
Jo det funkar så här, jag jobbar sju dagar start fredag, är ledig fem, jobbar sju startar på onsdag, ledig fem, jobbar sju startar på måndag, ledig elva, sen börjar det om igen. Med vårt skiftschema börjar man alltid sin sjudagars period med fm och avslutar med natt, väldigt bra om du frågar mig, det ligger inga korta nätter emellan och inga vändskift, vi har heller inga inplanerade tolvtimmars skift och det är nog nästan det bästa faktiskt!
Just nu är jag på väg in i min andra sjudagarsperiod, som då börjar på en onsdag, jobbar alltså fm onsdag-torsdag, em fredag - söndag, sen natt måndag-tisdag. Missar dock helgens auktion i Åmål, vilket är lite tråkigt, men nästa ska jag kunna gå på :)

Vad gör man då den sista lediga dagen?
Jo tanken är att jag ska kitta färdigt de tre sista fönstren i Gula villan, känns väldigt bra att det blir ett avslut på det projektet. Dock har jag några som suttit uppe ett tag och småfåglarna varit på, som jag måste komplettera....
Men det blir ett sommarprojekt.


Jag kokar mig vl en balja kaffe, packar min korg och drar dit en sväng när det blivit ljust.
Och solen får gärna kika fram, det blir så mycket mysigare då :)


Jag behöver handla också, typ mat och sånt där annat tråkigt, kanske tar jag mig en tur till Arvika i eftermiddag.

Klockan ställer jag sen på 3.45, ska ju lösa av min kollega halv sex i morgon bitti, och en timmes resväg, ger den tiden på morgonen, tur det bara är två, max tre sådana på raken :) Men med en balja kaffe och radio i bilen, funkar det fint, det är nästan värre att köra hem efter jobbet.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar