Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

fredag 14 mars 2014

Jo men tjenare!

Ytterligare en vecka i rasande tempo, det som verkade vara så länge för sju veckor sen, är nu snart ett minne blott....
Både framgång och motgång, men det blir bra det blir det, bara man vågade lita lite mer på det...
Nåja, nog om detta!

Lilla O har ju kommit hem, det kan man lita på i alla fall, körv och makaroner blev den efterlängtade svenska maten, med vissa italienska inslag då, fast svensk senap på körven och mjölk i glaset, tror inte han fått värst mycket mjölk i sin glas, de senaste fyra veckorna vad det lät :)


Mammas lelle pöjk :)
Men var kom det där skägget ifrån....
Brun som en pepparkaka är han och som tur är verkar han ha ärft sin fars pigment, annars hade han med all sannolikhet varit grisskär ;)

Bilen går fortfarande bra och ska få ny mjukvara för AUX-ingången nästa fredag, sen kan jag förhoppningsvis köra spotify i bilen :)
Räknat ut förbrukning genom det gamla sättet, tankat fullt, nollställt trippelmätaren och tankat fullt igen och följande resultat, får jag vara mycket nöjd med :)


0,68 liter per mil, jo det duger åt mig :)

En bunke popcorn och en cider till kvällsmat, var inte heller helt fel, och trots att det regnar ute, är det skönt att ha helg.....
Att sen jobbdatorn är med hem, gör ju att jag troligtvis kommer att jobba lite, men så får det bli, bara en vecka kvar som sagt :)

Ha en härlig fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar