Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

tisdag 6 september 2016

För bra för att vara sant!

Livet rullar på, jag mår rätt ra, ser fram emot resan, och trivs bra med att gå hemma och peta...
Nåja, peta och peta, full fart i Gula Villan, och för att få plats med alla mina fönster som ska renoveras, så behövde jag städa ut både lagårn och logen....
Det gjorde jag igår, Phu!
Ont i precis hela koppen idag, mest i höfterna och runt bäckenregionerna!

Vikten minskar, under 71 nu, vilket känns spännande, så de stora Jeansen fick lämna plats för den hög med mindre, som jag sparat!


Idag ett besök hos prataren, det gick också bra.
Jag funderade på vad är det för fel på mig, när jag fick möjligheten att prata med en samtalsterapeut i våras, och kände mig eländig och kass, men det har faktiskt varit bra, det har nog gjort att jag behandlar mig själv på ett kärleksfullt sätt i handling och tanke <3
Att jag tänker efter lite extra innan jag dissar, eller hoppar på nåt, att jag inte bryr mig mest om alla andra utan att det är okey att sätta sig själv i centrum!

När jag körde dit, började dock motorlampan på min min lysa gult igen....
Suck!
Jag är grymt trött och besviken på den bilen nu.....
Fick en tid på fredag, så nu blir jag väl utan bil igen....Vill inte ha fler kostnader nu!

Inkomstförsäkringen krånglar fortfarande, inge pengar än...... Och den har jag använt som ett av de stora argumenten när jag rekryterat nya medlemmar till Unionen?!
Suck!

Och jobbet jag sökte, som var ett sånt där drömjobb, valde arbetsgivaren att gå vidare med två andra sökande till.... Varför inte jag, nja lite för lite erfarenhet för de specifika arbetsuppgifterna, energin och drivet har jag....
Suck!

Ibland är saker och ting alldeles för bra för att vara sant!

Det är i alla fall bara 19 dagar kvar till vi åker, och igår när jag städade logen, hittade jag i botten på en kartong, Tildas andra par glasögon (de första blev uppätna av en hund :)
Och då längtar jag ju så klart ännu mer <3


2 kommentarer:

  1. Vilket häftigt projekt ni har tagit på er! Kul att följa. :)
    Och en resa att se fram emot. Härligt!

    SvaraRadera