Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

söndag 4 september 2016

Helgerna går i ett rasande tempo!

Ja, i morgon är det måndag igen, arbetsvecka för somliga, arbetslös vecka för andra, jag hör till de andra.....
Kanske kommer roliga besked, eller mindre roliga, ja ja tids nog får jag i alla fall besked oavsett :)

21 dagar, dvs tre veckor kvar till avresa, den här tiden om tre veckor sitter vi på ett plan mellan Oslo och Dubai :) Längtar!

Tilda har kommit fram till Melbourne och installerat sig, och det känns bra! Nu har hon en vecka att lära känna sin nya roommate, och staden på innan hon börjar sitt nya jobb!
Jo jag är stolt, glad och övertygad om att hon kommer att trivas, både med staden och jobbet!

Ebbaugglan på plats i Melbourne! Nån som vill ha hennes nya adress, hör av er, hon blir väldig glad för hälsningar hemifrån Sverige ;)
Vi har givetvis tillbringat några timmar i Gula Villan, vårt roliga projekt, och rivit ut hallgolvet, samt grävlingsäkrat.

Armeringsjärn, slogs ner mot den sidan som inte har någon murad sockel.... Tanken är att vi ska gjuta en platta i hela hallutrymmet, och ev lägga en slinga golvvärme där :)
Sen har Plupp och A varit här idag, och vi fick Betty klippt, idag körde vi schnauzerstilen :)
Inte helt korrekt klippt för en Weathenterrier jag vet, men hon tycker det är skönt, och det blir väldigt lite för Nitti att kamma, när vi är borta!

Schnauzerklippt liten dam, som blev så mjuk, så mjuk :)
Så här söndagkväll, med inte en enda måste, mer än tre fönster som ska glasas och kittas, fem som ska målas vita, ett hem i förfall och full tvättkorg, så väljer nog tant att krypa ner i sängen, för man blir trött av rasande tempo, det blir man faktiskt!
Och i morgon är det bara 20 dagar kvar :)
20 dagar, fattar ni, det var nästa 300 när jag började räkna ner......

Australia here we come!

1 kommentar:

  1. Har ni planer på vad ni ska göra med Gula villan när ni är klara? Sälja, hyra ut, flytta dit eller ha som feel good-ställe :)

    SvaraRadera