Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

lördag 17 december 2016

Lucka 17


Vi är ganska upptagan av oss själva, pratar någon om nåt, finns det oftast alltid nån annan som vill berätta nåt om sig själv.... Känner ni igen det? De där människorna, som vad ni än berättar pratar om, har denna varit med om nåt liknande, helst lite bättre/mer/värre än det ni just berättat.... Kanske är just du en sådan människa, kanske inte?
Jag är det säkert ibland, fast det finns de som är värre än mig, som verkar älska att höra sin egen röst, och sina egna berättelser.....

Idag, vänder vi på steken, idag, provar vi att faktiskt lyssna på någon annan, utan att ta över, utan att fylla i, och vi låter samtalet handla om någon annan än oss själva....
Förresten idag? Ja vi kan prova idag, kanske upptäcker du att det finns en värld utanför din egen, och finner något intressant i det, så vi tar och gör det varje dag, från och med nu, och framåt, det brikar, jag lovar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar