Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

söndag 23 juni 2019

Viktiga uppdrag och ny titel!

Jag fick plötsligt ett viktigt uppdrag, vattningsansvarig på Högen i Jonsbol!
Jag vattnar tomatplantor, chili och gurkor, och går där och småmyser för mig själv, för jag har även blivit med ett kanske ännu viktigare uppdrag!
Vattningsuppdraget är ju högst tidsbegränsat, det andra viktiga uppdraget, är livslångt!
Med det nya uppdraget ingår även en högst anmärkningsvärd titel, och nej, jag har inte blivit vare sig statsminister eller riksbankschef, inte heller talman, eller drottning av Sverige.....
Jag har blivit:

FARMOR

Äntligen kanske man ska skriva för det har varit en tuff sista vecka, men mycket väntan, jobb samtidigt och grymt lite sömn......

Känslan över det absolut viktigaste uppdraget i hela livet är konstig, jag vet egentligen inte alls hur det känns, omtumlande, konstigt, gammalt, nytt, spännande, skrämmande och underbart!
Konstigt att veta att ens lille pöjk, plötsligt själv ska ha barn, vara en pappa, ta hand om ett nytt litet liv, som är så oändligt välkommen till världen.
Många funderingar kring "hur man är farmor?" "Om man är mogen uppdraget?" Kanske är jag alldeles för barnsligt egocentrerad för att bli bra? Eller kanske det helt enkelt bara duger att vara sig själv, åsså får det bli som det blir? Det är ju det jag är bra på, att vara mig själv, men visst får man en massa funderingar.....

Ni får inga bilder, eller annat av mig nu, bara min nya titel, det där andra får de sköta själva, men tids nog kommer nog den här bloggen, mitt instagramflöde och hela mitt liv vara uppfyllt av en viss liten trollunge som valt just oss som sin familj, och vi hoppas att vi är uppdraget värdiga, och lovar att göra vårt bästa!

FARMOR.... Ja ni fattar 


2 kommentarer: