Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

onsdag 19 december 2018

Stark, stark medicin...

Någon är lite sjuk, ont i halsen, hostig och jättesnorig och vi vet ju hur en riktig mancold fungerar!
Det är alltså inte jag...
Nåja nu ljög jag lite, jag hostar ju alltid, men det är mer vardag än mancold och ganska självförvållat...
Fishermans friend och Strepsils fungerade inte mot den halsen, inte sol och bad heller, så det fick bli en tur till apoteket efter vi legat på stranden.
Apotekaren som alldeles säkert var minst överläkare och specialiserad på alla västerländska åkommor, ordinerade efter att ha frågat genom att visa en skylt om patienten, i det här fallet Stora O, led av någon kronisk sjukdom, var gravid, ammade eller var allergisk mot läkemedel, antibiotika! Oj, vi ska väl vara försiktiga med antibiotika? Jo förvisso, men vill man vara frisk på semestern som tar man tag i alla halmstrån. Och det kan ju aldrig vara fel med stark, stark medicin, som Anna Mannheimer säger:)


Själv mår jag ganska bra, men fick i alla fall en lite salvtub mot insektsbett, de älskar ju mig de där insekterna, och i år är det fingrarna de äter av :)


Vi lyckades även få till lite massage när regnskuren kom, Rygg/Nacke för Stora O, och för min del blev det Fot massage, skönt det på min onda fot och min grymt stela vader... Har lite lätt ont idag om man säger så.
Även fötternas undersidor fick sig en ordentlige dyvling, bort med förhårdnader och gammal skit, fötterna var lena som barnrumpor efteråt och alldeles rosa. Lite färg även på de bleka svenska vinternaglarna, och trots tt det blev fel färg, och jag inte orkade rätta henne, när hon börjat måla, så duger det, men jag hade egentligen valt en mörkt lila, inte grön....


Efter en brakmiddag (Himmel vad man äter), inhandling av några stora badlakan att ha på stranden, så umgicks vi lite med ett svenskt par, som i träffade redan förra året, en liten barrunda, och det hör inte till vanligheterna att tant får i sig alkohol i större mängder än max ett glas, men två Pina Colada, ett glas rött till maten och en Mojito senare, var det dags att sova :)


Svullen, lite bränd, små grisögon utan mascara.... Men va fan, det är ju semester!
Vi har det kanon i alla fall.
Och med lite Stark stark medicin, ska ni se att även Stora O blir Fit for fight

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar