Om mig

Mitt foto
Här bloggar Pillargontanten, om fingrar som skulle vara gröna, hundar som inte lyder, ledarskap och medmänsklighet! Välkommen!

fredag 12 juli 2019

"Du får inte bli en Pain-in-the-ass"

Ja, så sa han, Stora O, när jag plötsligt frågade honom om vi skulle åka bort till trollungen en sväng :)
Vad han inte kom ihåg, var att jag hade fått till fyra par små tights som skulle levereras, jag hade visat honom dem, men han är ju glömsk, men det kanske farfädrar är?!
Och nej jag ska inte bli en Pain-in-the-ass, bara nästan, för hon är ju som en sockerbit, söt, oemotståndlig och tillgänglig :)
Och föräldrarna säger väl ifrån hoppas jag ;)

När jag inte tittar på trollunge, gör jag andra saker, som att sy små kläder till trollunge, odla grönsaker till trollunge, tänker på trollunge....
Nej skoja bara, jag har varit lite kreativ, äntligen, och med hjälp av en burk färg, några nya dynor och några auktionsfynd, fått ordning på min yttre altan på baksidan.

Några gamla utemöbler, som sett sina bästa dagar, dock hela finns i hemmet

Även sex nyinköpta dynor till de två udda sofforna

Och en matta som blivit över

Lite svart täcklasyr....

En hink med såpa och vatten

Och vips, efter att ha tvättat och använt lasyren, blev soffan som ny.

Och det slutliga resultatet, jag gillar färg, och blandar friskt, även om Plupp påpekade att duken var väldigt mycket 90-tal.....

Nåja, jag tycker helt klart det blev bättre än tidigare, och framförallt man sitter mycket skönare med dynor i såna möbler än utan :)

Måste baka bullar också, för det har Trygga T önskat sig, när han kommer och provsitter :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar